Gepocheerde Kabeljauw Met Kruidensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Saus uit koelkast nemen en op kamertemperatuur laten komen. Kabeljauw in 4 stukkensnijden.In pan (waarin visstukken preies naast elkaar passen) bouillon met wijnaan de kookbrengen. Vuur laag draaien,zodat bouillon netonder kookpunt blijft.Vis in panleggen en in ca 8 min gaar laten worden. Als de vis niet helemaal onder staat, na enkele minuten omdraaien. Vis voorzichtig met schuimspaan ui de pan scheppen en op 4 warme bordenleggen. Saus erover verdelen.Garneren met stukjes citroen

Gepocheerde Kabeljauw Met Kruidensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept