Varkensrollade Met Champignons

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de helft van de champignons op de bodem van de Romertopf. Leg de rollade erop, en verdeel de rest van de champignons eromheen. Beleg het vlees met de boter, in klontjes. Voeg 6 el. water toe, en verdeel over de rollade de plakjes spek. Zet de Romertopf in de koude oven, en laat deze hier 2 a 2,5 uur staan op 180 graden. Haal 30 minuten voor einde baktijd de deksel eraf, om het vlees bruin te laten worden. Het braadvocht door een zeef gieten, en aan de kook brengen. Doe de peterselie erbij, leng het aan met de maizena (opgelost in wat water), en roer de zure room erdoor.

Varkensrollade Met Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept