Gehakt Cordon Bleu Met Roergebakken Witlof

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de struikjes witlof in de lengte doormidden. Haal de stronkjes eruit en snijd de rest in lange smalle reepjes. Verhit de olijfolie met de honing en roerbak hierin de witlofreepjes 10 minuten. Schep de kruiden en peper en zout erdoor. Bak intussen het vlees 4 à 5 minuten per kant in de hete boter goudbruin. Serveer de cordon bleu op een bedje witlof met gebakken krieltjes. Variatie ? In plaats van Italiaanse kruiden zijn Provençaalse kruiden (tijm, oregano, rozemarijn) ook heel lekker. ? Schep eens reepjes gedroogde tomaten door de witlofreepjes.

Gehakt Cordon Bleu Met Roergebakken Witlof is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept