Zoek
Visfondue
4
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 liter water
5 tuinkruidenbouillonblokjes
1 ui
in ringen
2 geperste knoflook teentjes
vis: zalm
garnalen
pangasius
tonijn
tilapia
roodbaars of zeedu
Bereiding
Giet de bouillon in de fonduepan en verwarm het opnieuw. doe telkens een stukje vis in een fondeunetje en laat dit garen in de bouillon . ga uit van 200 tot 250 gram vis per persoon.
Visfondue is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Thaise visfondue
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfondue Met Zalmballetjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Visfondue
30-60 min -
Bekijk recept
Visfondue
0-10 min -
Bekijk recept
Thaise visfondue
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfondue Met Zalmballetjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Visfondue
30-60 min -
Bekijk recept
Visfondue
0-10 min -
Bekijk recept