Hamsaus (Voor Over De Asperges)

3
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter smelten maar niet bruinen. Roer de bloem er door en daarna de bouillon. Als de saus glad is de slagroom erbij gieten. Op smaak bregen met zout, peper en nootmuskaat. De ham in hele kleine stukjes snijden (of pureren met een beetje van de saus) en door de saus roeren.

Hamsaus (Voor Over De Asperges) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Farfalle met romige hamsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met broccoli en ham in roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met walnoten-hamsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met romige hamsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept