Visschotel Met Champignons En Aardappel

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de helft van de kaas en 1 eetlepel bieslook door de slagroom en schenk het mengsel over het vismengsel; voeg naar smaak zout en peper toe. Verdeel de blokjes aardappel erover en bestrooi die met de rest van de kaas. Verwarm de oven voor op 190 ?C. Bak de schotel, op een rooster, in het midden van de oven in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.

Visschotel Met Champignons En Aardappel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept