Kip Kerrie

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de uien, tomaat (mogen best grof, krimpt tijdens het sudderen) en knoflook in stukjes. Doe de olijfolie in de pan, verhit de olie en voeg dan de uien, stukjes tomaat, het bouillonblokje en knoflook toe, fruit deze tot de uien glazig worden. Voeg de kip toe en de kruiden, meng dit alles goed door elkaar. voeg dan wat water erbij (+/_ 0,5 ltr.) en het laurierblad laat dit in zijn geheel 30 minuten sudderen. Maak met de maizena de saus steviger.

Kip Kerrie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept