Snijd het vetspek fijn en meng dit met het gehakt. Pel de knoflookteentjes en snijd ze in kleine stukjes. Rooster de korianderzaadjes en komijnzaadjes ongeveer 3 minuten in een droge koekenpan. Rooster ook de Spaanse pepers al roerend ongeveer 5 minuten in een koekenpan. Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten van de pepers en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Wrijf de fijngesneden pepers, de knoflook en de overige specerijen fijn in een vijzel. Meng dit mengsel in een diepe kom met de azijn en het gehaktspek-mengsel. Kneedt alles met de hand goed door elkaar. Zet de kom afgedekt met aluminiumfolie drie dagen in de koelkast. Bak voordat de worstjes worden gemaakt een klein beetje van het mengsel in een pan in beetje olie en proef of het al op smaak is. Voeg indien nodig zout naar smaak toe. Bind de varkensdarm aan een kant dicht met keukentouw. Vul de spuitzak met het mengsel en vul hiermee de varkensdarm. Bind steeds op gelijke afstand (ongeveer 10 centimeter) met het keukentouw de gevulde darm af zodat er worstjes ontstaan, leg de worstjes ongeveer 10 minuten in een pan met ruim kokend water. Draai het vuur laag en pocheer de worstjes nog ongeveer 30 minuten. Neem ze uit de pan en laat ze in een bak met koud water afkoelen.