Vis Met Zoetzure Saus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie tot 180 C. Frituur de vis 3-4 minuten aan beide kanten of tot de vis overal mooi goudbruin is geworden. Haal uit depan en laat hem goed uitlekken. Leg de vis dan op een voorverwarmd bord. Voor bereiding van de saus: verhit de olie en roerbak alle groenten erin 1 minuut. Voeg peper en zout toe. Meng alles goed, giet de bouillon erbij en breng deze aan de kook. Voeg het maizenapapje toe en roer alles tot een gladde en dikke saus.

Vis Met Zoetzure Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept