Hongaarse Goulash

5
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In hete bakvet vlees rondom bruin bakken. Strooi paprikapoeder en chilipoeder erover. Peper en zout naar smaak. Bak de uien, knoflook en paprika enkele minuten mee. Schenk langs de rand van de pan de wijn en bouillon erbij, schep alles goed door elkaar en stoof de goulash op een vlamverdeler in ca. 3 uur zachtjes gaar. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Voeg de aardappels en spekjes toe en stoof het dan nog in zo′n 20 minuten gaar. In diepe borden scheppen en serveren met een lepel creme fraiche erop.

Hongaarse Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept