Forel A La Sylvia

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de filets met stromend water. Droog de filets af met keuken papier. Leg de vis in een schaal. Strooi zout en peper over de vis. Maak een marinade. Roer het citroensap, de wijn, mosterd en dille goed door elkaar. Schenk de marinade over de vis en dek de schaal af. Laat de vis een nacht in de koelkast marineren. Af en toe de filets even omdraaien. Haal de vis uit de marinade en snijdt de filets in stukjes van +/- 1 cm breed.

Forel A La Sylvia is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koekjes Van Sylvia
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept