Indiase Kip In Kerriesaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sperziebonen, bloemkool en aardappels in pan afgedekt in ca. 10 min. gaar koken. Intussen in braadpan boter verhitten. Kip rondom bruin bakken. Ui toevoegen en ca. 2 min. meefruiten. Saus uit pot bij kip schenken, pot met 1 dl water en deksel erop schudden en inhoud aan kip toevoegen. Kip ca. 10 min. afgedekt laten sudderen. Tomaat wassen en in kleine blokjes snijden. Koriander fijnknippen. Groenten en aardappels afgieten, in pan bij kip doen en ca. 3 min. meeverwarmen. Intussen pappadums volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Gerecht overdoen in schaal en bestrooien met tomaat en koriander.

Indiase Kip In Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept