Saku Nanban-Yaki

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie in een koekepan verhitten. De zalm daarin aan elke zijde ongeveer 3 minuten goudbruin bakken. De boter toevoegen en laten smelten. De zalm aan beide kanten door de boter halen en dan op een schaal leggen. De rijstazijn, mirin en sojasaus in de pan schenken. Onder voortdurend roeren 1 minuut door laten koken op een laag vuur. Het bosuitje toevoegen en alles goed vermengen. Het glazuurmengsel over de zalm schappen en de vis direct serveren. De partjes citroen op tafel zetten. Zo kan ieder de zalm naar eigen smaak besprenkelen met citroensap.

Saku Nanban-Yaki is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groententempura En Yaki-quorn
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Shogu Yaki
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Saku Nanban-yaki - Gebakken Zalm Met Een Soja-mirinlaagje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yaki Tolo
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Saku Nanban-yaki - Gebakken Zalm Met Een Soja-mirinlaagje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept