Karper In Biersaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

BOUILLON: -afval van de vis in een grote pan -snij alle ingredienten klein en voeg toe -laurier,zout,peperkorrels erbij en breng aan de kook en laat circa 45 min zachtjes trekken -zeef de bouillon; we hebben circa 3 1/2 dl nodig BIERSAUS: -kook de kalfsfond in tot 1 dl -hak de uien fijn en fruit ze kort in de hete boter -voeg bier,visbouillon,kalfsfond,zout,peper,laurier,kruidnagel en citroenschil toe en breng aan de kook -leg de vis moten in de saus en laat afgedekt circa 15 min gaar koken -haal de moten eruit en leg ze op een schaal -verkruimel de ontbijtkoek en bind de saus ermee en laat enigszins inkoken -voeg dan de rozijnen en amandelstaafjes erbij en maak af met zout en peper

Karper In Biersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rumsteak, marinade met donker Florivalbier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Poolse Karper
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde Karper
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karper Of Kabeljauw In Aspic
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpe A La Juive (Straatsburger Karper)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept