Zwitserse Gegratineerde Venkel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een pan met weinig water en zout venkel 20 min. koken, afgieten. Oven voorverwarmen op 200*C. In een kom gehakt, ui, ei, paneermeel, vieux, zout & peper door elkaar mengen. Lage ovenschaal invetten. Gehakt en venkel erin rangschikken. Kaas erover strooien. In het midden van de oven schotel in ongeveer 25 min. gaar laten worden. Garneren met venkelgroen.

Zwitserse Gegratineerde Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept