SAUS: -doe de sjalotsnippers in een braadpan en voeg de wijn en de Noilly Prat toe en breng aan de kook -voeg de fond erbij en laat inkoken tot tweederde -room erbij en op een laag vuur iets laten inkoken en binden -afkruiden naar eigen smaak met zout, cayennepeper en wat citroensap -roer de eierdooier los met wat warme saus en bind er met de boter de rest van de saus en hou de saus warm *vlak voor serveren opkloppen met een staafmixer RATATOUILLE: -snij alle groenten in kleine blokjes -verhit de olijfolie en fruit de ui en look kort en voeg de groentjes erbij -vuur lager zetten en de fond erbij doen -laat 7 min stoven en bestrooi met zout en peper en hou warm *VISFILETS kruiden met zout en peper -de farce in een spuitzak doen (spuitstuk 12) en spuit het mengsel over de tongfilets -rol de filets strak op (de vulling mag er niet uitkomen) -de rolletjes binden met keukengaren *breng de fond met de olie aan de kook en draai het vuur zeer laag -pocheer de visrolletjes hierin 5 a 7 min -eruit halen en het garen verwijderen
Gevulde Tongrolletjes Met Rieslingsaus is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas