Zwitserse Spruitjessoep

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de spruitjes schoon en kook ze beetgaar. Verwarm de oven op 180? C. Snijd het brood en de raclettekaas in dobbelstenen. Beboter een diepe ovenschaal en vul deze met de spruitjes, brood en raclettekaas, door elkaar gehusseld. Breng de bouillon aan de kook en giet ze over de spruitjes. Ze moeten net onder staan. Bestrooi met Appenzeller en Schabzinger. Zet de schaal ? 10 min in de oven tot de bouillon borrelt en de kaas bovenop geheel gesmolten is.

Zwitserse Spruitjessoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spruitjessoep
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjessoep Met Worst
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spruitjessoep Met Pijnboompitten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spruitjessoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept