Mosselen Met Basilicum

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en ontpit de tomaat en snijd ze in kleine blokjes.Ontdoe de groene paprika van zaadlijsten en snipper samen met de sjalot heel fijn.Meng in een sauskommetje: olijfolie, peper, limoensap en geperste knoflook. Klop alles goed door elkaar. Voeg er alle kleingesneden groenten en de gehakte basilicum bij.Laat in een grote kookpot op hoog vuur de mosselen volledig opkomen gedurende ongeveer vijf minuten. Schud regelmatig om.Maak op een grote dienschotel een bed van grof zout. Plaats hierop de geopende en nog warme mosselen en verdeel de saus erover. Dien ze onmiddellijk op.

Mosselen Met Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept