Kaas-Paprikadip

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een mengsel van de kaas en de boter. Roer er geleidelijk de andere ingredienten door en voeg tenslotte peper, zout en paprikapoeder naar smaak toe. Zet de kom liefst een hele nacht op een koele plaats zodat de smaak van de kruiden er goed in kan trekken. Leg er een stuk folie over om uitdrogen te voorkomen. Serveren: Doe de dipsaus in een ondiepe schaal en geef er verschillende soorten zoutjes bij. Garneer de dip met de bieslook, ui of peterselie.

Kaas-Paprikadip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's met paprikadip
10 min Snack
Bekijk recept
Op de huid gebakken roodbaarsfilet met gepofte paprika
1u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikadip met walnoten en granaatappel
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipsandwich met zoete paprikadip
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept