Engelse Kippensoep

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de wortelen in kleine plakjes. Rasp de bleekselderij en snijd deze in kleine stukjes. Doe de kippepoot en de bouillon in een pan en breng dit aan de kook. Verwijder met een schuimspaan het schuim van het oppervlak van de soep. Voeg de fijngesneden groenten toe. Laat de soep op een laag pitje circa 1 uur zachtjes doorkoken. Haal de kippepoot uit de soep. Haal het vlees van de botten,snijd dit fijn en doe het weet terug in de soep. Breng de soep op smaak met uipoeder en zout.

Engelse Kippensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept