Feestelijke Hors D'oeuvre.

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren hard, pel ze en zet ze tot gebruik in koud water. Snijd de augurkjes in waaiertjes en bewaar ze afgedekt in de koelkast. Was de schoongemaakte sla, laat goed uitlekken en bewaar in een schone theedoek in de koelkast. Snijd een kapje van de tomaten, hol ze met een theelepeltje uit en zet ze omgekeerd op een dubbel velletje keukenpapier. Doe de garnalen in een kom en schep er de mayonaise en wat peper door. Zet afgedekt in de koelkast. Laat de zalm en de paling op kamertemperatuur komen.

Feestelijke Hors D'oeuvre. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hors D' Oeuvre Met Krab
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Eieren
10-20 min -
Bekijk recept

Eenpersoons waldorfsalade met kip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met warmgerookte zalm
10 min-
Bekijk recept
Feestelijke worteltjes met sinaasappel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Feestelijke kersttaart
60 min -
Bekijk recept