Spoel de garnalen in ruim koud water. Verwijder ongerechtigheden. Laat de garnalen op een zeef uitlekken en zoveel mogelijk opdrogen (plaats de zeef op een tochtige plek). Maak de bleekselderijstengels schoon. Snijd ze eerst in lange smalle repen en vervolgens in minuscule blokjes. Breng 3 deciliter water aan de kook. Voeg wat zout toe. Laat de bleekselderij er 3 a 4 minuten in koken. Stort de blokjes op een zeef en laat ze koud worden en zoveel mogelijk opdrogen (alweer op die tochtige plek). Snijd of hak de eieren in kleine stukjes. Schep in een kom garnalen, bleekselderij, eieren en tomaten zo luchtig mogelijk door elkaar. Strooi peterselie er over. Meng in een andere kom balsamico; limoen- of citroensap, droge vermouth, zout en peper. Klop zodra het zout is opgelost de olie erdoor. Snijd de broodjes overlangs door en leg ze met de snijhelften naar boven gekeerd op de borden. Schenk de dressing over de salade. Schep alles enkele malen zo luchtig mogelijk om.
Ciabattabroodjes Met Garnalensalade is een recept van Smulweb.nl