Oven voor verwarmen op 200 graden. boter laten smelten. met een scherp mes bovenste 2 lagen van bevroren filodeeg op vouwrand afsnijden. rest van deeg terug in de diepvriezer leggen (wordt in recept verder niet gebruikt). deeg in 8 driehoekjes snijdenen op met bakpapier beklede bakplaat leggen. deeg met boter bestrijken en met suiker bestrooien. deeg in midden van oven in 5 min. goudbruin bakken, uit de oven nemen en laten afkoelen. in een steel pannetje 100 gr frambozen met likeur zachtjes verwarmen tot lauw warm. in de keukenmachine de rets van de bevroren frambozen met honing en yoghurt fijn pureren. van de frambozenijs met behulp van 2 el ovaalvormige bolletjes scheppen en over vier dessert bordjes verdelen. warme frambozen ernaast schenken, filodeegdriehoekjes in ijs steken en het dessert onmiddelijk serveren.
Frambozenijs Met Fillodeeg is een recept van Smulweb.nl