Frambozenijs Met Fillodeeg

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voor verwarmen op 200 graden. boter laten smelten. met een scherp mes bovenste 2 lagen van bevroren filodeeg op vouwrand afsnijden. rest van deeg terug in de diepvriezer leggen (wordt in recept verder niet gebruikt). deeg in 8 driehoekjes snijdenen op met bakpapier beklede bakplaat leggen. deeg met boter bestrijken en met suiker bestrooien. deeg in midden van oven in 5 min. goudbruin bakken, uit de oven nemen en laten afkoelen. in een steel pannetje 100 gr frambozen met likeur zachtjes verwarmen tot lauw warm. in de keukenmachine de rets van de bevroren frambozen met honing en yoghurt fijn pureren. van de frambozenijs met behulp van 2 el ovaalvormige bolletjes scheppen en over vier dessert bordjes verdelen. warme frambozen ernaast schenken, filodeegdriehoekjes in ijs steken en het dessert onmiddelijk serveren.

Frambozenijs Met Fillodeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde groente-envelop
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Torentje Van Geitenkaas En Salade.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gamba's Met Charmoula In Fillodeeg
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tompouce Van Fillodeeg, Zalm En Sabayonsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frambozenijs met filodeeg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitijsjes van mango en frambozen (paletas)
20 min Nagerecht
Bekijk recept