Perentaartje Met Chocolade-notenijs

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel dit mengsel over de dichte cirkels maar houd de randen vrij. Bewaar eventueel een beetje voor garnering. Leg de blokjes peer erop. Dek af met de opengesneden bladerdeeglapjes. Bestrijk de randen met water en druk ze goed op elkaar. Leg ze op een met bakpapier beklede of goed ingevette bakplaat, bestrijk ze met losgeklopt ei en bak de taartjes in ca. 15 minuten goudbruin in het midden van de oven. Laat het chocolade-ijs iets zachter worden en schep de noten erdoor

Perentaartje Met Chocolade-notenijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Plaattaart met appel en cranberry's
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kastanjepompoen op siroop met notenijs
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-notenijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken appelringen met calvados en notenijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Perentaartje met noten en yoghurt-kersenijs
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Perentaartje met gorgonzola
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Perentaartje met camembert
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perentaartje Van Bladerdeeg Met Spijs En Noten
20-30 min -
Bekijk recept