Kipfile In Kerrie

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kipfile in dobbelstenen. snipper de uien fijn en maak de knoflooktenen schoon. fruit de uisnippers in wat olie en voeg de knoflook uit de knijper toe roer even om. doe er dan de kipblokjes bij en laat deze rondom kleuren, strooi de kerriepoeder erover en laat dit op niet te hoog vuur mee bakken. was de spaanse peper en snijd hem overlangs doormidden. verwijder de zaadjes en hak de peper fijn. laat deze (of de sambal) ook even meebakken. giet vevolgens de ketjap in de pan en eventueel een scheutje lauw water. zet het vuur laag en laat de kip 10 tot 15 minuten gaat worden.....lekker met rijst. eet smakelijk

Kipfile In Kerrie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Gevulde Italiaanse Broodjes
10-20 min -
Bekijk recept
Simpele Lekkere Nasi
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoensoep
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept