Noga Blokjes

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de noga in het diepvries zodat hij stevig wordt. Snijd de amandelspijs in stukjes en kneed de poedersuiker en de gember gelei erdoor snij dan de noga in 50 gelijke stukjes rol de verkregen marseoein tussen huishoudfolie 2 mm dun uit. en snijd er 100 vierkantjes uit. ter grootte van een nogablokje Leg op elk nogablokje aan de boven en aan de onderkant een plakje marsepein. Snijd de pistachnoten in de lengte door laat de couverture au bain-mmarie smelten en weer iets afkoelen. Leg de nogablokjes op een vork en dompel ze in de couverture. en laat ze op vetvrij papier drogen. Druk in de nog zachte couverture steeds een 1/2 noot. laat de bonbons in 12 uur opstijven.

Noga Blokjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Vlaflip met mangoroom en chocoladevla
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Montélimarmarquise met lauwe rode vruchtenmoes
Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sundaebeker met noga
20 min Nagerecht
Bekijk recept
IJsgekoelde noga, saus van gele vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept