Zoek
GEPANEERDE WIJTINGFILET MET REMOULADESAUS
2
30-60 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g wijtingfilet
zout
peper
patentbloem
anglaise (eiwit met een paar druppels olie doorheen geklopt)
paneermeel
citroen voor garn
Bereiding
VOOR VISBEREIDING: 1. Maak vis schoon en dep de vis vlak voor de bediening droog met keukenpapier.
2. Bestrooi wijting met zout en peper.
3. Haal de wijting licht door bloem.
4. Haal wijting door anglaise.
5. Haal wijting door paneermeel.
6. Bak de gepaneerde wijting in frituurvet van 180*C voor zo 2-4 min. tot gaar en mooi van kleur.
7. Laat wijting op keukenpapier ontvetten.
GEPANEERDE WIJTINGFILET MET REMOULADESAUS is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met remouladesaus
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde noordzeetong met remouladesaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met ovenfriet
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept