Kabeljauw Met Paprikasaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een koekepan en bak de paprikastukjes en de ui al omscheppende ca. 8 minuten. Breng ondertussen een halve liter water met de bouillontablet aan de kook. Pocheer de visfilets hierin ca. 8 minuten tegen de kook aan. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Roer de tomatenpuree, zure room en bloem door elkaar en roer er 1? dl kookvocht door. Roer dit mengsel door de paprika met ui. Breng de saus op smaak met het paprikapoeder, wat peper en zout. Verdeel de vis in stukjes en schep ze voorzichtig door de saus.

Kabeljauw Met Paprikasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept