Kabeljauw Met Kappertjessaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de visbouillon in een pan tot net onder het kookpunt. Voeg de kabeljauw toe en pocheer deze in ca. 8 min. gaar. Laat de vis goed uitlekken, leg hem op een schaal en houd hem warm. Smelt de boter in een pannetje. voeg het citroensap, de wijnazijn en de kappertjes toe en laat de saus aan de kook komen. Maak de saus op smaak met wat zout en peper. Schenk de saus over de vis en bestrooi het geheel met de fijngehakte peterselie. Garneer het gerecht met de partjes citroen en serveer het onmiddellijk.

Kabeljauw Met Kappertjessaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio met kappertjessaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met kappertjessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept