Oktoberfeest Haantje

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het haantje van binnen en van buiten in met peper en zout en vul het met de ui en de peterselie. Vul de vulling aan met boter. Leg het haantje in de Romertopf, zet de Romertopf in een koude oven, stel de oven in op 250 C en braad het haantje in ca 1 1/2 uur gaar.

Oktoberfeest Haantje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje & cappuccino van wortelen met kardemom
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indisch Haantje
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Haantje In Chinese Saus.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept