De snijbiet spoelen. De groene bladeren in reepjes snijden,stoven in de boter en kruiden. Enkele reepjes opzij houden voor de garnituur. De witte stengels gaarkoken plus minus 10 min in gezouten water. De pladijsfilets kruiden,gestoofde snijbietbladeren erop schikken,oprollen en vaststeken met een prikker. De garnalen pellen. De garnaal pellen aanfruiten in de hete olie,de groenten toevoegen en even laten stoven. Overgieten met de jenever,flamberen en blussen met de witte wijn en de visfumet. Het kruidentuiltje toevoegen en 15 min onder deksel laten sudderen. De saus vervolgens zeven,tot1/3 inkoken,3 dl room toevoegen en inkoken tot de gewenste dikte. Kruiden,de gepelde garnalen toevoegen en warm houden. Voor de mousselinesaus: in een bain-marie de boter smelten,een voor een de eieren en dan de resterende room toevoegen en kruiden. De pladijsfilets 5 min stomen. Net voor het opdienen de mousselinesaus door de garnalensaus spatelen. Op elk bord een sausspiegel gieten,inhet midden enkele snijbietstengels leggen en daar bovenop drie pladijsfilets schikken. De borden even onder de grill plaatsen en garneren met snijbietblad en dille.
Gestoomde Pladijsfilets Met Snijbiet En Garnalensaus Met Jen is een recept van Smulweb.nl