Bloemkool-saucijzenragout

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vier saucijzen rondom bruin bakken. Voeg de bloemkool en de champignons toe en even meebakken. Daarna met de deksel op de pan in 10 minuten stoven. Meng de inhoud van het zakje champignonsaus met de vereiste hoeveelheid water en roer dit door het stoofgerecht. Even zachtjes laten koken. OP smaak brengen met zout en peper en bestrooien met peterselie.

Bloemkool-saucijzenragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept