Lekkere Ouderwetse Stoofvis Van Kabeljauw.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de vis, het water, de boter, en het zout en de peper in een pan. Breng hem aan de kook. Laat de vis gaar worden.(dan valt hij uit elkaar, maar maak er geen prut van). Maak een papje van de maizena en roer dit met een houtenlepel door de vis. Net zoveel totdat je een mooie saus hebt.

Lekkere Ouderwetse Stoofvis Van Kabeljauw. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept