Verhit de boter in een braadpan en bak de stukken vlees rondom bruin voeg de uisnippers en de stukjes appel toe en bak ze even mee.voeg de kruiden de verkruimelde bouillontablet de wijn en 1dl heet water toe en breng de vloeistof aan de kook,leg een deksel op de pan en laat het vlees op een laag vuur ca.1.5 uur zachtjes stoven.maak terwijl het vlees stooft de aarsappelpuree schil en was de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken kook de aardappelen in
20.min gaar giet ze af en stamp de aardappelen fijn met een pureestamper.klop beetje voor beetje de melk erdoor tot de puree smeuig is roer de kaas door de puree en breng op smaak met peper schep de puree in een spuitzak met kartelmond.maak de groenten schoon;snijd de champignons in vieren en de wortel in plakjes.roer de groenten door het vleesmengsel en stoof het geheel nog 1
5.min.of tot het vlees zacht is voeg naar smaak peper en zout toe.schep het vlees-groentenmengsel met een schuimspaan in een ovenschaal verwijder het lauwrierblaadje,jeneverbessen en de kruidnagels,roer de creme fraiche door het stoofvocht en breng het al roerende aan de kook laat het stoofvocht in ca.15 min.iets inkoken en schenk het over het vlees-groentenmengsel in de ovenschaal.spuit toeven aardappelpuree op de schotel en laat het geheel in het midden van de oven door en door warm worden;als het gerecht nog warm is volstaat ca.20 min,anders ca.4
5.min.
Jachtschotel Met Aardappelpuree is een recept van Smulweb.nl