Broeder

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de gist aan met de lauwe melk. Doe de bloem met wat zout in een kom. Maak een kuiltje en schenk hierin het gistmengsel en breek de eieren erin. Roer vanuit het midden en neem steeds wat bloem van de zijkanten mee. Roer tot een glad beslag. Laat ong. 1 uur rijzen. Doe dan de rozijnen erdoor. Bekleed de braadpan met het spek, doe het deeg erin en zet even het gas hoog (ong. 5 min.) draai het gas laag en laat de broeder ong. 1 uur bakken. Met een breinaald kijken of hij gaar is. Even omkeren en snel de onderkant bruin bakken.

Broeder is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broeder
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Broeder
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Broeder
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Broeder (Jan In De Zak)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broeder
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Broeder
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Broeder
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Broeder (Jan In De Zak)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept