Bouillon Met Eiergelei

1
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop een ei los met de room en wat zout. Doe dit mengsel in een zeer dun ingeboterd kopje, sluit het van boven af met een vetvrij papier en zet het kopje in een pannetje kokend water, dat men gedurende 20 minuten tegen het kookpunt houdt. Als de massa gestold is, stort men haar en snijdt er kleine dobbelsteentjes van, die men opdient in ee bord geurige bouillon.

Bouillon Met Eiergelei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Heldere Bouillon Met Eiergelei.
20-30 min -
Bekijk recept
Chinese kippesoep iv
Bekijk recept
Soepgarnituur
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Vleesbouillon met eiergeel
0 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept