Verwarm de oven voor op 150gr C. Bestrooi het vleesmet zout en laat het 10 minuten staan. Doe de braadlappen ver- volgens in een plastic zak met de bloem en schud tot het vlees bedekt is met een dun laagje bloem. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het vlees aan.Schep het dan uit de pan en fruit in het bakvet de ui, de wortel een paar minuten. Vul de wijn aan met water tot 1 liter en schenk dit in de pan samen met 1 theelepel zout, de laurier en tijm. Leg het vlees erbij en breng het geheel aan de kook.Haal de pan van het vuur,doe de deksel erop en zet hem in het midden van de voorverwarmde oven. Na 2 uur haal je de pan er even uit om de knolselderij en prei toe te voegen. Schep alles voorzichtig om en zet de psan terug in de oven voor 1/2 tot 1 uur. Het vlees is nu superzacht. Lekker met friet of rijst.