Aardbeien-honingjam

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een pan de aardbeien fijnprakken. De limoenen onder warm stromend water schoonboenen. De lichtgroune schil van de vruchten raspen. De vruchten halveren en uitpersen. De rasp, het sap, en de geleipoeder aan de aardbeien toevoegen en goed vermengen. De suiker erdoor roeren. Het mengsel al roerend aan de kook brengen en 1 minuut goed bruisend laten koken. De honing door de jam roeren en de jam in de goed schoongemaakte potten schenken. De potten direct sluiten en 5 minuten op hun kop zetten.

Aardbeien-honingjam is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kiwi-honingjam
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept