Oven voorverwarmen. Spinazie ontdooien Intussen tomaten wassen, schoonmaken en in plakjes snijden. Roquefort iin stukjes snijden. Olie in een koekenpan doen en shampignons 5 minuten zachtjes bakken, slagroom toevoegen en laten inkoken tot een dikkere saus, helft van de roquefort toevoegen. Zout en peper toevoegen. Zout en peper door de spinazie roeren. Op de bodem van een ovenschaal een dun laagje saus uitstrijken. Deel van de spinazie erover verdelen. Bedekken met lasagna vellen. Hierover achtereenvolgens de helft van de plakjes tomaat , weer een deel van het spinziemengsel , helft van de overgebleven roquefort en een beetje van de saus erover verdelen. Bedekkenn met lasagnavellen en hierover achtereenvolgens de rest van de tomaat , een deel van de spinazie, de rest van de roquefort en een beetje saus verdelen. Afdekken met laatste lasagnavellen. Hierover de rest van de spinazie en de saus verdelen. Geraspte kaas erover strooien. Zorg dat alle lasagna bedekt is! Afdekken met aluminiumfolie. In de oven de lasagnaschotel circa 30 minuten verwarmen. Folie verwijderen en lasagna nog ca 5 minuten gaar en heet laten worden.
Lasagna Van Spinazie En Blauwe Kaas is een recept van Smulweb.nl