CREOOLSE JAMBALAYA

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

snij de uien ,paprika en bleekselderij in grove stukken. knoflook in stukjes snijden beetje olijfolie in pan, ui, paprika, bleekselderijroerbakken,knoflook als laatste. chorizo ontvellen in blokjes snijdenen bij de groenten doen. ham ook in blokjes snijden en in de pan doen. kruiden erbij; 2 kruidnagels, wat cayennepeper, klein beetje tijm afritsen en 1 blaadje laurier. garnalen erbij, zout en peper. sinasappel rasp rijst erbij, tomatenblokjes en kippenbouillon deksel erop, vuur laag 30 tot 40 minuten zachtjes laten doorkoken.

CREOOLSE JAMBALAYA is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met kip en chipolata
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met tropisch fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajun Jambalaya-pasta
30 min-
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept