Tahine Van Lamsvlees Met Kweeperen

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

ZET DE BLOKJES VLEES EN DE HELFT VAN DE GESNIPPERDE UI IN EEN GROTE ZWARE PAN. DOE NU DE PAPRIKA EN DE PEPER (NAAR SMAAK) ERBIJ EN VOEG ER WATER AANTOE TOT HET VLEES ONDER STAAT. VOEG NU DE KORINADER , SAFFRAAN EN DE GEMBER TOE. BRENG HET AAN DE KOOK, HET VUUR TEMPEREN EN MET DE DEKSEL OP DE PAN CA. 1 UUR LATEN SUDDEREN TOT HET VLEES ZACHT EN GAAR IS. SNIJ DE KWEEPEREN IN KLEINE STUKJES VAN 2 CM EN FRUIT ZE SAMEN MET DE REST VAN DE UI IN EEN PAN MET BOTER TOT ZE LICHTBRUIN KLEUREN. NADAT HET VLEES AL EEN HALF UUR OP VUUR HEEFT GESTAAN VOEG JE HET MENGSEL VAN DE KWEEPEREN EN DE UI + DE GEDROOGDE PRUIMEN TOE. SERVEER HET GERECHT IN EEN VOORVERWARMDE AARDEWERKEN KOM (TAHINE).

Tahine Van Lamsvlees Met Kweeperen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kweeperen Brood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kweeperen Op Cognac
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tajine Met Lamsvlees En Kweeperen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Cous-cous Met Tahine Van Groenten En Lamsvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Humus
20-30 min -
Bekijk recept
TURKSE STOOFPOT
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Met Lamsvlees En Kweeperen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept