ZET DE BLOKJES VLEES EN DE HELFT VAN DE GESNIPPERDE UI IN EEN GROTE ZWARE PAN. DOE NU DE PAPRIKA EN DE PEPER (NAAR SMAAK) ERBIJ EN VOEG ER WATER AANTOE TOT HET VLEES ONDER STAAT. VOEG NU DE KORINADER , SAFFRAAN EN DE GEMBER TOE. BRENG HET AAN DE KOOK, HET VUUR TEMPEREN EN MET DE DEKSEL OP DE PAN CA. 1 UUR LATEN SUDDEREN TOT HET VLEES ZACHT EN GAAR IS. SNIJ DE KWEEPEREN IN KLEINE STUKJES VAN 2 CM EN FRUIT ZE SAMEN MET DE REST VAN DE UI IN EEN PAN MET BOTER TOT ZE LICHTBRUIN KLEUREN. NADAT HET VLEES AL EEN HALF UUR OP VUUR HEEFT GESTAAN VOEG JE HET MENGSEL VAN DE KWEEPEREN EN DE UI + DE GEDROOGDE PRUIMEN TOE. SERVEER HET GERECHT IN EEN VOORVERWARMDE AARDEWERKEN KOM (TAHINE).
Tahine Van Lamsvlees Met Kweeperen is een recept van Smulweb.nl