Pikante Argentijnse Vleessaus

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Cimichurri de perejil; Argentijnse vleessaus met groene kruiden 4 teentjes knoflook5 eetl. fijngesneden peterselie)3 eetl. verse oregano2 theel. cayennepeper1 theel. grof gemalen peper 2 theel. zout2 1/2 dl extra vergine olijfolie1 1/2 dl witte azijn1 1/2 dl water Pel de knoflookteentjes en snijd ze fijn of druk ze door een knoflookpers.Was de peterselie, snij de stengels eraf en snij het blad fijn.Hak de verse oregano fijn.Meng alle ingredienten door elkaar en doe het mengsel in een aardewerken, porseleinen of glazen pot die goed afgesloten kan worden.Laat pot, met inhoud, circa 24 uur op kamertemperatuur staan.

Pikante Argentijnse Vleessaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met witlof en ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept