Merenguetaart Met Lemoncurd

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bedek de bodem van een springvorm van 20 cm met vetvrij papier. Snijd de cake in plakken en bedek de bodem van de vorm. Sprenkel er evt Madeira over. Breek de merengues in stukjes en doe ze in een kom. Roer de cr?me fra?che erdoor. Doe dotten van dit mengsel en de lemon curd op de cake. Niet doorelkaar roeren, je moet het afzonderlijk blijven proeven. Gladstrijken met een spatel en klop de springvorm aan, zodat er geen luchtgaten in het mengsel zitten. Minstens 4 uur in de vriezer.

Merenguetaart Met Lemoncurd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Minitiramisu met citroen en perzik
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rabarbercake met lemoncurdcrème
25 min Gebak
Bekijk recept
Kaiserbroodje met mascarpone, granaatappel en amandel
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lemoncurd & frambozensandwich
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Merenguetaart met frambozenroom
180 min Nagerecht
Bekijk recept
Merenguetaart met aardbeien en kersen
150 min Nagerecht
Bekijk recept