Citroen-room Taart

8
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet de taartvorm in met wat boter. Meng de verkruimelde biscuitjes met de boter en de speculaaskruiden en pers dit gelijkmatig op de bodem van de vorm. Koel dit voor 10 minuten in de koelkast. Los de gelatine op in het kokende water, laat het een beetje afkoelen en meng het daarna met de lemon curd. Roer voorzichtig de slagroom erdoor en giet de vulling over de taartbodem. Laat dit ongeveer 5 uur opstijven in de koelkast of totdat de vulling volledig stijf is.

Citroen-room Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept