Omelette Vesuvienne

8
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bedek de bodem van een vierkante ovenvaste schaal met lange vingers. Vermeng de marasquin met 2 eetlepels water en sprenkel dit over de lange vingers. Splits de eieren. Klop de eiwitten met de suiker stijf. Bewaar een halve eierschaal. Haal het ijs uit de verpakking en leg dit in de vorm van een berg op de lange vingers. Zet lange vingers met de suikerkant naar buiten toe rechtop tegen het ijs. Bestrijk de lange vingers met eiwitschuim. Zet de taart 4 minuten onder de hete grill of heel kort in een hete oven (260 graden)om de taart lichtbruin te laten worden.

Omelette Vesuvienne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Omelette Vesuvienne
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mosterdboter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Omelette soufflé
10 min
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Siberienne
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Friars Omelette
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept