Gegratineerde Knolselderijpuree

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smoor de gesneden knolselderij gaar in de boter en een beetje water en pureer deze. Kook de slagroom in en roer ze door de gare knolselderijmassa. Breng de puree op smaak met zout en peper. Doe over in een ovenvast schaaltje, bestrooi met de geraspte kaas en laat de kaas onder de grill even gratineren.

Gegratineerde Knolselderijpuree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm met bloemkool op aardappel-knolselderijpuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenpeper
2u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat en geitenkaas van Arlette Swartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in pecannotenkorstje met knolselderijpuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept