Tomaten In Rode Wijnsoep

2
10-20 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de harde stukken uit de tomaten uit blik, of was de verse en snijd ze in stukjes, verwijder ook dan de harde steelaanzet. Pel de ui en snijd in ringen, doe d ui samen met de tomaat, 400 ml water, de bouillontablet en de wijn in een pan. Breng, met het deksel op de pan, aan de kook en laat ongeveer een kwartier zachtjes koken. Zeef boven een andere pan of boven de (voorverwarmde) soepterrine waarin de soep geserveerd wordt. Breng op smaak met zout en peper, kruidenzout of tabasco / cayennepeper / chilipeper en garneer met verse of gedroogde tuinkruiden.

Tomaten In Rode Wijnsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode-uien-wijnsoep Met Basilicum
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rode Wijnsoep
10-20 min -
Bekijk recept
Rode uien wijnsoep met Camembert
0 min
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept