Breng een pan met ruim water aan de kook. Doe de lasagnevellen een voor een in een ruime pan, en kook ze volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat ze los op de aanrecht uitlekken. Laat de spinazie goed uitlekken in een zeef en druk er zoveel mogelijk vocht uit. Snijd de champignons in kleine stukjes. Bak de ui en de champignons in de pan en roer er de Italiaanse kruiden en de uitgelekte spinazie door. Leg nu op 1 lasagnevel, goed verdeeld over het hele vel, zes ′hoopjes′ spinaziemengsel. Bestrijk met een kwastje de randen van het deeg en de ruimtes tussen de vulling met het losgeklopte eiwit, aangelengd met wat water. Leg hierop een ander lasagnevel en druk de randen en de ruimte tussen de ′hoopjes′ stevig op elkaar. Snijd de ravioli′s met het gekartelde deegwieltje (of een mes) los van elkaar. Herhaal dit tot de lasagnevellen en/of de vulling op is. Kook de ravioli′s in een pan met ruim water in circa 2 minuten warm en gaar. Uit laten lekken en bestrooien met Zwitserse strooikaas. U kunt hier ook een (vetvrije) tomatensaus bij serveren.
Ravioli A La Montignac is een recept van Smulweb.nl