Lamsvlees Met Couscous

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de wijn met 1 1/2dl. water, haal de pan van het vuur en voeg de couscous toe. laat de couscous afgedekt staan. rooster intussen de paprikas boven een gasvlam zwart. verwijder de schil en de zaadlijsten. snij het vruchtvlees in grove stukken. was en snij de courgette in plakken. vet de grillpan in en verwarm hem voor. rooster de courgetteplakken op een hoog vuur aan beide kanten licht. was en snij de bosuitjes in ringetjes. was en halveer de peper. verwijder de zaadlijst en snij het vruchtvlees in reepjes. was en hak de kruiden grof. rooster het amsvlees op een laag vuur in ca. 5 minuten aan beide kanten bruin. bestrooi het met peper en zout. verhit de olijfolie in een pan en voeg de couscous toe met de groenten, citroensap, kruiden en de bosui. breng op smaak met peper en zout.

Lamsvlees Met Couscous is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept