Eenvoudige Vissoep

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Visbouillionblokkjes opzetten met water. Als de bouillion kookt de witte vis erbij doen met de gesneden knoflook en de grofgesneden groente. Als de vis en de groente bijna gaar zijn, de fruit de mers erbij doen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met wat peper.

Eenvoudige Vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Eenvoudige courgettesoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eenvoudige rodekool
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Eenvoudige tiramisu
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept